Executive Search - Anderson Partners

Samenwerkingsverbanden

Executive Search

Anderson & Partners is ook internationaal actief. In dat verband werken wij samen met enkele in het buitenland gevestigde Executive Searchbureaus, waaronder het bekende Duitse bureau Dr. Heimeier & Partner en BTC.

 

Individuele coaching & opleiding

Anderson & Partners werkt op het gebied van individuele training & coaching nauw samen met een aantal netwerkpartners. Centraal in alle aspecten van het leven bij hen staat de verwondering en nieuwsgierigheid naar de relaties tussen mensen en de mens zelf. Zij willen anderen begeleiden en behulpzaam zijn bij veranderingsprocessen die zij wensen en waar ze ook zelf de verantwoordelijkheid voor willen dragen. Mensen laten ervaren dat er ongelooflijk veel mogelijkheden zijn in het leven, dat als er sprake is van bewustzijn er altijd een keuze is.

 

Zij vinden het dan ook fantastisch om te zien dat in een bedding van respect en oprechte betrokkenheid iemand volledig tot zijn of haar recht kan komen. In die momenten kan zich iets ontvouwen wat natuurlijk in potentie al aanwezig is, maar nog niet in het volle daglicht durft te staan (zie ook de rubriek Coaching).

 

'In Perspectief'

 

In 2015 heeft Anderson & Partners het programma ‘In Perspectief’ ontwikkeld. Een programma speciaal bestemd voor directeuren en senior managers, die in overleg of ‘onverwacht’ een stap naar buiten (moeten) maken.

 

‘In Perspectief’ fasciliteert zowel de werkgever als de senior manager. Wij ontzorgen het bedrijf en begeleiden directeuren en senior managers en gaan door totdat zij een nieuwe baan hebben gevonden. Dit doen wij door samen met hen gedisciplineerd doelen en drijfveren te ontdekken en vervolgens met inspiratie en vasthoudendheid naar die doelen toe te werken.

 

Meer informatie?

Via Contact of info@anderson-partners.nl kunt u aanvullende informatie opvragen. Of u kunt telefoonnummer 06 51695335 bellen om direct een afspraak maken. Wilt u meer informatie over ‘In Perspectief’: werkgevers klik hier en kandidaten hier.