Executive Search - Anderson Partners

Onze filosofie

Anderson & Partners Executive Search gelooft dat de match tussen persoonlijkheid en organisatiecultuur de belangrijkste succesfactor is in de samenwerking tussen de persoon en de organisatie. Organisaties en personen halen alleen het maximale uit zichzelf, als zij zich bewust zijn van de kracht van een dergelijke match.

Anderson & Partners Executive Search brengt haar opdrachtgevers in contact met de beste kandidaten in de verschillende functiecategorieën. Deze selecte groep zorgt immers voor de beoogde toegevoegde waarde. Onze kandidaten bieden wij nieuwe uitdagingen en de kans om hun loopbaan voort te zetten bij gerenommeerde, professionele organisaties. Of zoals een wijsgeer het ooit eens treffend verwoordde: ‘Zelfs de meest briljante monoloog, kan de dialoog niet vervangen.’

Anderson & Partners kijkt dan ook vooral naar wie de kandidaat is en niet slechts naar wat iemand kan.

Het is niet eenvoudig om aan te geven of een persoon de beste kandidaat van een bepaalde functiegroep is. De match tussen persoonlijkheid en organisatiecultuur is een bepalende succesfactor. Maar niet de enige! Organisaties zijn voortdurend in beweging en onderhevig aan verandering. Wij geloven dat nieuwe medewerkers een exponent moeten zijn van de gewenste cultuur. Als de passie en de ambities van kandidaat en organisatie parallel lopen is succes verzekerd.