Executive Search - Anderson Partners

Individuele coaching

Anderson & Partners Talentontwikkeling begeleidt u bij uw persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn uw onafhankelijke sparringpartner die met u uw persoonlijke definitie van succes opstellen, u helpen heldere doelen te stellen en belemmeringen te trotseren. Wij begeleiden u in uw ontplooiing door een ontdekkingstocht naar waar u goed in bent, waar uw ambities liggen en hoe u deze kunt realiseren. Inzichten die leiden tot bewuste keuzes, ingegeven door een gewenste balans in dagelijkse activiteiten. Het doel is dat u na een korte interventie zelfstandig verder kunt.

 

Onze coaches/trainers hebben een brede werkervaring en combineren hun coachingservaring met een bedrijfskundige achtergrond. De coach kent meerdere rollen: metgezel in een zoektocht, aanjager tot daden, objectief waarnemer die u confronteert met uw (on)mogelijkheden en creatief meedenker. De doelgroep: Aanstormend Talent.....

 

Meer informatie?

Een vrijblijvend oriënterend gesprek met een van onze coaches kan u duidelijk maken hoe Anderson & Partners Talentontwikkeling u kan begeleiden. Zo’n gesprek is kosteloos. Via Contact of info@anderson-partners.nl kunt u aanvullende informatie opvragen of direct een afspraak maken op telefoonnummer 06-51695335).

 

'In Perspectief'

 

In 2015 heeft Anderson & Partners het programma ‘In Perspectief’ ontwikkeld. Een programma speciaal bestemd voor directeuren en senior managers, die in overleg of ‘onverwacht’ een stap naar buiten (moeten) maken.

 

Deze senior manager (U dus!) staat er dan vaak alleen voor en is het meestal ook niet gewend om hulp te vragen of te aanvaarden bij carrièrevragen. Anderzijds is het voor het bedrijf van belang, dat vertrekkende directeuren ambassadeurs blijven en de boodschap aan de achterblijvers moet zijn: wij gaan fatsoenlijk met vertrekkende directeuren om; wij zijn een goede werkgever.

 

Het programma ‘In Perspectief’ helpt u daarbij. Zowel de werkgever als de werknemer. Wij begeleiden directeuren en senior managers en gaan door totdat zij een nieuwe baan hebben gevonden. Dit doen wij door samen met hen gedisciplineerd doelen en drijfveren te ontdekken en vervolgens met inspiratie en vasthoudendheid naar die doelen toe te werken.

 

Wilt u meer informatie over ‘In Perspectief’: werkgevers klik hier en kandidaten hier. Of neem contact met ons op op telefoonnnumer 06 51695335.